wican

Alla inlägg den 3 juni 2013

Av Krister Wicander - 3 juni 2013 21:32

Imorgon är det dagis avslutning :-) och det blir med picknick! Så det blir att ta fram sina baguette kunskaper, så man kan briljera bland de andra papporna:-) Dags för oss pappor att ta över poppis kampen, störst picknick korg och roligast kalas. Har fått berättat att man inte får göra vad man vill, finns riktlinjer. Även om det känns tråkigt kan jag förstå det. Men jag som hade hittat ett företag där man kunde hyra hoppborgar och andra häftiga saker för både barn och föräldrar :-)

Nu när våren verkligen är här och det blommar är det underbart att bo här, verkligen storm trivs i här i Vellinge. Fast det är blått styre ;-) men det tar vi tag i till hösten :-) även mina potatisar blomstrar enormt. Stolt :-)

Av Krister Wicander - 3 juni 2013 13:58

efter en härlig helg med Vellinge karnevalen, utemöbler köpta och feber och förkylnigar blandade med bara vanlig lugn och ro. Är det nu ny vecka. börjar med halva dagen röris och skyddskommitte möte och fackligt halva dagen. Sen är det bara snabbt hem och ställa firma bilen och iväg till dagis och hämta kungen ;-) Hem och laga mat så han inte blir arg på mig, sen ut i trädgården och leka med traktorer och hundarna. sen runt sju kommer nog pågen somna och jag tänkte sätta mig och jobba lite med skuggbudgett i Vellinge. Fundera lite i lugn och ro till 21 när sambon kommer hem och då ska man ju helst ha lite mat framme ;-) Sen ska det bli spännande och höra hur hennes första dag på nya jobbet varit.

Sen blir det TV och somna i soffan.


Dagarna kunde varat 5 timmar längre ibland. Aja, strax möte

Presentation


Pappaledig fullmäktigeledigmot

Vem är jag?

Privat

Privat är jag en sambo med två barn och två hundar, boende i 70tals villa och 2 bilar. Grabben är 3 år och dottern under året, och hundarna 4 och 6 år. Sambons ålder vet jag inte om den är hemlig men vi är lika gamla ;-)

 

Yrkeslivet

När jag inte är pappaledig jobbar jag som rörläggare, och på företaget jag är anställd på har jag även fått förtroendet att vara fackligförtroendevald. Och detta uppdraget har jag lokalt,regionalt, division och centralt.

Har även fått förtroendet av min organisation att vara Fackligpolitiskt ansvarig i Byggnads Skåne.

 

Politiskt

Sitter som adjungerad i Vellinge Socialdemokraternas Styrelse. Sitter även efter årets val som ordinarie i Kommunfullmäktige iVellinge.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Besöksstatistik

Omröstning

Nöjda med valresultatet?
 Ja
 Nej

Ovido - Quiz & Flashcards