wican

Alla inlägg den 13 juli 2014

Av Krister Wicander - 13 juli 2014 20:21

Barnen sover, sambon med ett(vad jag vet) glas vin i soffan, då hoppar jag på bussen till stora staden för en(vad jag vet) kall bägare och lite tysk uppvisning i bollsport!

Hade ju varit trevligt om de håller sig under tvåsiffrigt ikväll!




Trevlig kväll

Av Krister Wicander - 13 juli 2014 08:06

Söndagsmorgon och regnet faller konstant, så blir inget kaffe på uteplatsen. Men det är helt ok idag då dottern bjöd på sovmorgon, inte dags att gå upp från strax efter 7. Det är jag nöjd med, och nu sover hon lite igen efter morgonmaten :-) Grabben & sambon sover fortfarande, så fortfarande tyst och jag slipper ha Barnkanalen på :-) 

Och det passar bra så hinner jag med min morgonkopp och jobba lite, trots semestern finns det att göra.

"Nackdelen" med att verkligen gilla sitt arbete är att man har alltid att göra och svårt att släppa det trots semester, och speciellt ett valår. Det är ju inte så att valrörelsen tar ledigt, och nu är det inte många veckor kvar till valet heller :-) 


Vad det gäller arbetet som röris så är jag tjänstledig från det, till och med fått lämna tillbaka servicebilen. Och pappaledighets ansökan är inskickad, så efter valet ska jag bli hemmapappa igen. Får se om det blir samma som med grabben, har en känsla av att dottern kommer kräva lite mer "arbete" då hon inte är lika "nöjd" som grabben var.

Men ska nog gå bra.


Ska erkänna att jag saknar Huaröd, och hade inte varit helt främmande för att flytta dit. Trots att vinterhalvåret kanske inte är lika rofyllt ;-)


Nä, nu måste jag hämta påtår  

Presentation


Pappaledig fullmäktigeledigmot

Vem är jag?

Privat

Privat är jag en sambo med två barn och två hundar, boende i 70tals villa och 2 bilar. Grabben är 3 år och dottern under året, och hundarna 4 och 6 år. Sambons ålder vet jag inte om den är hemlig men vi är lika gamla ;-)

 

Yrkeslivet

När jag inte är pappaledig jobbar jag som rörläggare, och på företaget jag är anställd på har jag även fått förtroendet att vara fackligförtroendevald. Och detta uppdraget har jag lokalt,regionalt, division och centralt.

Har även fått förtroendet av min organisation att vara Fackligpolitiskt ansvarig i Byggnads Skåne.

 

Politiskt

Sitter som adjungerad i Vellinge Socialdemokraternas Styrelse. Sitter även efter årets val som ordinarie i Kommunfullmäktige iVellinge.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Besöksstatistik

Omröstning

Nöjda med valresultatet?
 Ja
 Nej

Ovido - Quiz & Flashcards